لباس کار
هر شغلی به تقاضای محیط و نوع وسایل هایی که فرد با آن کار می کند، حتما باید لباس کار ویژه ای داشته باشد که در زیر به اکثری از آنها را برای شما کاربران عزیز توضیح می دهیم.
لباس کار اداری در اصل معرفی و نشان دادن اطلاعات یک یا شرکت یا جاهای دولتی است. در هر حرفه ای که به کار مشغول هستید، یکی از چیزهای مهم لباس کار
است. یونیفرم کار به جز اینکه نظم و آراستگی ایده آلی به مکان کار می بخشد، اگر به سبک نوع شغل و حرفه انتخاب کنید، می تواند خیلی از حادثه های کاری را هم پیشگیری کرده و هزینه های ناچار ناشی از این حادثه را کنترل کند.
لباس کار مخصوص کارهای خدماتی
ما هم می توانند گزینه ایی که از چمله برای مشاغل های تولیدی در کارگاه که مرتبط با لباس کار خدماتی است را با توجه به سلیقه کسانی که در کارگاه کار می کنند این لباس ها را انتخاب کنند بهتر است، زیرا امکان دارد تجربه بیشتری داشته باشند، می تواند بهترین و خاص ترین ویترین حرفه ای تری به بدهد.
در ذهن به تصویر کشیدن اینکه فقط کارهای تولیدی و صنعتی نیاز به یونیفرم کار دارند و بقیه رشته های شغلی لازم به تهیه لباس کار ندارند، کار درستی نیست. یونیفرم کار در واقع تشخیص و معرفی شغل و مکانی است که فرد در آن کار می کند.
ویژگی های یک لباس کار مناسب
- لباس مناسب اول باید از مواد و پارچه ای دوخته شود که کلا با شغل مربوطه تناسب داشته باشد. به طور مثال برای کار با مواد شیمیایی استفاده از نخ و پارچه معمولی جواب نمی دهد و حتما بدن را در برابر صدمه هایی که وارد می کند حفظ نمی کند. سپس جنس لباس کار اگر با شغل مورد نظر یخورده هماهنگی داشته باشد بهتر است. اما بستگی به جا و مکانی دارد که می خواهید کار کنید، شایدم خیلی لازم نباشد.
- ویژگی متناسب یونیفرم با شغل به صورت ایمنی است. به عنوان مثال خرید پیش بند برای کسی که با دستگاههای دوار کار می کند، کاملا اشتباه است، زیرا پیش بند در واقع هر لحظه امکان دارد توی دستگاه گیر کند.